Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Výraz rub označuje proces vtírání směsi koření do jídla. Trend rubů pochází ze Spojených států, kolébky grilování.
Nehodí se však pouze pro grilování, vynikající jsou i při smažení, dušení a opékání.
Kořenicí ruby sestávají ze 100 % z přírodních složek a neobsahují žádné zvýrazňovače chuti, konzervační látky ani umělá aromata.
Jde o koření se skutečně univerzálním využitím!
Směs inspirovaná orientální kuchyní s kořením, jakými jsou kurkuma nebo koriandr, vás překvapí svojí jedinečností.
Výborně se hodí zejména na drůbeží maso.
Vetřete nasucho nebo smíchejte s jogurtem a nechte v této směsi maso marinovat alespoň dvě hodiny.
Rub je též ideální pro ochucení ryb, zvláště lososa, dresinků, marinád a omáček. Lahodně ochutí také rýži a rýžové pokrmy.
Jedlá sůl s jodem, koriandr, hnědý cukr, hořčice, chilli, kurkuma, římský kmín, skořice, zázvor, hřebíček, vanilka
Hmotnost: 240 g