Indian Rub Kotányi
Výraz rub označuje proces vtírání směsi koření do jídla. Trend rubů pochází ze Spojených států, kolébky grilování.
Nehodí se však pouze pro grilování, vynikající jsou i při smažení, dušení a opékání.
Kořenicí ruby sestávají ze 100 % z přírodních složek a neobsahují žádné zvýrazňovače chuti, konzervační látky ani umělá aromata.
Jde o koření se skutečně univerzálním využitím!
Směs inspirovaná orientální kuchyní s kořením, jakými jsou kurkuma nebo koriandr, vás překvapí svojí jedinečností.
Výborně se hodí zejména na drůbeží maso.
Vetřete nasucho nebo smíchejte s jogurtem a nechte v této směsi maso marinovat alespoň dvě hodiny.
Rub je též ideální pro ochucení ryb, zvláště lososa, dresinků, marinád a omáček. Lahodně ochutí také rýži a rýžové pokrmy.
Jedlá sůl s jodem, koriandr, hnědý cukr, hořčice, chilli, kurkuma, římský kmín, skořice, zázvor, hřebíček, vanilka
Hmotnost: 240 gRuby -Typ dokumentu: .pdf