Pepř zelený celý Kotányi
Pepř zelený pochází ze stejné rostliny jako pepř černý.
Rozdíl je v tom, že se nedozrálé zelené kuličky sklízí jako první.
Pepř zelený není fermentovaný a suší se buď mrazem, horkým vzduchem
nebo se nakládá do slaného či kyselého nálevu.
V gastronomii se nejvíce používá do omáček a marinád.
Výborný je také steakům, do nakládané zeleniny a při výrobě pepřové omáčky nebo chutney.
Můžeme jej přidat do paštik, nádivek, sýrů a rolád. Lze jej také využít na dezerty a do čokolád.
Hmotnost: 395 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Rozdíl je v tom, že se nedozrálé zelené kuličky sklízí jako první.
Pepř zelený není fermentovaný a suší se buď mrazem, horkým vzduchem
nebo se nakládá do slaného či kyselého nálevu.
V gastronomii se nejvíce používá do omáček a marinád.
Výborný je také steakům, do nakládané zeleniny a při výrobě pepřové omáčky nebo chutney.
Můžeme jej přidat do paštik, nádivek, sýrů a rolád. Lze jej také využít na dezerty a do čokolád.
Hmotnost: 395 g