Pepř uzený Kotányi
Po sušení se bobule pepře černého po dobu 7 dnů jemně zaudí na bukovém dřevu.
Díky tomu má uzený pepř kromě intenzivní chuti také ostrou uzenou vůni.
Uzený pepř je ideální pro to, aby jídlo dostalo jemnou kouřovou notu.
Lze jej použít na dušené maso, ryby a rybí pokrmy, mořské plody.
Hodí se do polévek, paštik, těstovin, zeleniny salátů i pomazánek.
Zejména u grilovaných potravin dosahuje kouřová vůně svůj plný potenciál.
Pro praktické použití se doporučuje mlýnek.
Hmotnost: 200 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Díky tomu má uzený pepř kromě intenzivní chuti také ostrou uzenou vůni.
Uzený pepř je ideální pro to, aby jídlo dostalo jemnou kouřovou notu.
Lze jej použít na dušené maso, ryby a rybí pokrmy, mořské plody.
Hodí se do polévek, paštik, těstovin, zeleniny salátů i pomazánek.
Zejména u grilovaných potravin dosahuje kouřová vůně svůj plný potenciál.
Pro praktické použití se doporučuje mlýnek.
Hmotnost: 200 g
Pepřové speciality -Typ dokumentu: .pdf