Pepř Tasmánský horský Kotányi
Jak už název napovídá, horský pepř pochází z Tasmánie. Zaujme intenzivně sladkou vůní a ovocně-pepřovou chutí.
Má lákavě příjemné, sladké, peprné, intenzivní aroma s výraznými čokoládovými tóny. Po rozkousnutí je příjemně
sladký, ovocný a po chvilce začne jemně pálit. Pálivost, ale rychle odchází. Jeho exkluzivní dostupnost se odráží na ceně.
Tento výjimečný pepř se hodí zvláště k hovězím, drůbežím a zvěřinovým pokrmům.
Také dává zvláštní nádech zelenině a dezertům.
Oblíbený je ve vegetariánské kuchyni, v curries, sýrech, sladkostech a alkoholických nápojích.
Hodí se i k tuňákovi a těžším omáčkám.
Doporučuje se použít až na hotové jídlo a raději drtit nebo mlít ručně v hmoždíři.
Hmotnost: 150 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Má lákavě příjemné, sladké, peprné, intenzivní aroma s výraznými čokoládovými tóny. Po rozkousnutí je příjemně
sladký, ovocný a po chvilce začne jemně pálit. Pálivost, ale rychle odchází. Jeho exkluzivní dostupnost se odráží na ceně.
Tento výjimečný pepř se hodí zvláště k hovězím, drůbežím a zvěřinovým pokrmům.
Také dává zvláštní nádech zelenině a dezertům.
Oblíbený je ve vegetariánské kuchyni, v curries, sýrech, sladkostech a alkoholických nápojích.
Hodí se i k tuňákovi a těžším omáčkám.
Doporučuje se použít až na hotové jídlo a raději drtit nebo mlít ručně v hmoždíři.
Hmotnost: 150 g
Pepřové speciality -Typ dokumentu: .pdf