Pepř kubebový Kotányi
Bobulky kubébového pepře jsou o něco větší než u pepře černého. Charakterizuje je dlouhá stopka.
Svěží vůně rozmarýnu a bergamotu s mírně hořkou ostrostí. Je plný esenciálního oleje a aromat.
Doporučuje se jej krátce před použitím rozdrtit v hmoždíři.
Chuť a vůně je štiplavá lehce nahořklá, podobná novému koření a muškátovému oříšku s jemně kafrovým aroma.
Používá se k přípravě paštik, pečených mas, zvěřiny, ryb, mořských plodů, zeleniny, těstovin, polévek, omáček,
k ochucení rýže, sýrů, ale i sladkých jídel.
Přidává se také do alkoholických nápojů a sirupů. Používá se i v kosmetickém průmyslu k výrobě parfémů.
Hmotnost: 150 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Svěží vůně rozmarýnu a bergamotu s mírně hořkou ostrostí. Je plný esenciálního oleje a aromat.
Doporučuje se jej krátce před použitím rozdrtit v hmoždíři.
Chuť a vůně je štiplavá lehce nahořklá, podobná novému koření a muškátovému oříšku s jemně kafrovým aroma.
Používá se k přípravě paštik, pečených mas, zvěřiny, ryb, mořských plodů, zeleniny, těstovin, polévek, omáček,
k ochucení rýže, sýrů, ale i sladkých jídel.
Přidává se také do alkoholických nápojů a sirupů. Používá se i v kosmetickém průmyslu k výrobě parfémů.
Hmotnost: 150 g
Pepřové speciality -Typ dokumentu: .pdf