Muškátový ořech mletý Kotányi
Muškátový ořech dodává pokrmům velmi aromatickou kořeněnou, nasládle hořkou a lehce pálivou chuť.
Nesmí chybět při dochucení bešamelu. Také je klíčovým prvkem francouzské kořenící směsi ‚Quatre Epices‘,
která může být použita do ragú, koláčů, paštik, dušených mas, omáček a klobás.
Muškátovým oříškem můžeme dochutit středomořské pokrmy, jako jsou sekaná masa a omáčky na těstoviny.
Zlepšuje chuť bramborové kaše, gratinovaných brambor a noků.
Špetka muškátového oříšku dodá šmrnc zelenině, vejcím, sýrovým specialitám a masům.
Tvoří nepostradatelnou složku koláčů a vánočních perníčků.
Může být také přidán do ovocných dušených pokrmů, ovocných salátů, svařeného vína,
punče, horké čokolády a likérů.
Používat by se měl vždy čerstvě mletý, protože jeho aroma se ztrácí velmi rychle.
Hmotnost: 165 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Nesmí chybět při dochucení bešamelu. Také je klíčovým prvkem francouzské kořenící směsi ‚Quatre Epices‘,
která může být použita do ragú, koláčů, paštik, dušených mas, omáček a klobás.
Muškátovým oříškem můžeme dochutit středomořské pokrmy, jako jsou sekaná masa a omáčky na těstoviny.
Zlepšuje chuť bramborové kaše, gratinovaných brambor a noků.
Špetka muškátového oříšku dodá šmrnc zelenině, vejcím, sýrovým specialitám a masům.
Tvoří nepostradatelnou složku koláčů a vánočních perníčků.
Může být také přidán do ovocných dušených pokrmů, ovocných salátů, svařeného vína,
punče, horké čokolády a likérů.
Používat by se měl vždy čerstvě mletý, protože jeho aroma se ztrácí velmi rychle.
Hmotnost: 165 g