Muškátový ořech mletý Kotányi
Muškátový ořech dodává pokrmům velmi aromatickou kořeněnou, nasládle hořkou a lehce pálivou chuť. Nesmí chybět při dochucení bešamelu. Také je klíčovým prvkem francouzské kořenící směsi ‚Quatre Epices‘, která může být použita do ragú, koláčů, paštik, dušených mas, omáček a klobás. Muškátovým oříškem můžeme dochutit středomořské pokrmy, jako jsou sekaná masa a omáčky na těstoviny. Zlepšuje chuť bramborové kaše, gratinovaných brambor a noků. Špetka muškátového oříšku dodá šmrnc zelenině, vejcím, sýrovým specialitám a masům.
Tvoří nepostradatelnou složku koláčů a vánočních perníčků. Může být také přidán do ovocných dušených pokrmů, ovocných salátů, svařeného vína, punče, horké čokolády a likérů. Používat by se měl vždy čerstvě mletý, protože jeho aroma se ztrácí velmi rychle.
Hmotnost: 165 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Tvoří nepostradatelnou složku koláčů a vánočních perníčků. Může být také přidán do ovocných dušených pokrmů, ovocných salátů, svařeného vína, punče, horké čokolády a likérů. Používat by se měl vždy čerstvě mletý, protože jeho aroma se ztrácí velmi rychle.
Hmotnost: 165 g