Kmín celý Kotányi
Sušená semínka kmínu mají hnědou barvu, aromatickou a lehce nasládlou chuť.
Jsou bohatá na minerály, jako je vápník, hořčík, železo a zinek.
Lze jej použít celá, drcená nebo mletá.
Nejčastěji se kmín používá k dochucení polévek a brambor.
Přidáváme k bílému a červenému zelí, houbovému guláši, vepřovému masu,
skopovému masu, uzeninovým salátům a mletému masu.
Hodí se k sýrovým pokrmům, bylinkovým omáčkám a rybám.
Samozřejmě nesmí chybět při výrobě chleba a dalšího pečiva.
Hmotnost: 545 g Jsou bohatá na minerály, jako je vápník, hořčík, železo a zinek.
Lze jej použít celá, drcená nebo mletá.
Nejčastěji se kmín používá k dochucení polévek a brambor.
Přidáváme k bílému a červenému zelí, houbovému guláši, vepřovému masu,
skopovému masu, uzeninovým salátům a mletému masu.
Hodí se k sýrovým pokrmům, bylinkovým omáčkám a rybám.
Samozřejmě nesmí chybět při výrobě chleba a dalšího pečiva.