Jalovec celý Kotányi
V gastronomii se používá hlavně při přípravě zvěřiny a divočiny.
Hodí se k nakládání mas na divoko, do marinád, gulášů, omáček, ale také do kysaného zelí a k rybám.
Skvěle se kombinuje s tymiánem, červeným vínem, česnekem a koriandrem.
Přidává se do různých kořenících směsí. Zkuste jej použít při pečení sladkých jídel.
Hodí se k nakládání mas na divoko, do marinád, gulášů, omáček, ale také do kysaného zelí a k rybám.
Skvěle se kombinuje s tymiánem, červeným vínem, česnekem a koriandrem.
Přidává se do různých kořenících směsí. Zkuste jej použít při pečení sladkých jídel.
Jalovec zlepšuje trávení, působí proti nadýmání a podporuje chuť k jídlu.
Má diuretické účinky a je přidáván do čajových směsí, které působí močopudně.
Pomáhá od bolestí svalů a kloubů, působí hojivě na kožní onemocnění a opary.
Čistí a detoxikuje organismus.
Hmotnost: 120 g