Hřebíček celý Kotányi
Hřebíček se využívá buď celý, nebo čerstvě namletý.
Používá se do sladkých a slaných pokrmů, kompotů, sirupů, omáček,
perníku, různých druhů sušenek, dezertů a pečiva.
Přidáváme ho také do svařeného vína nebo punče.
Hodí se ke zvěřině, do zelí, k červené řepě nebo sladkým bramborům.
Působí dezinfekčně, antibakteriálně, močopudně, proti bolesti a také mírně znecitlivuje.
Pomáhá při rýmě, nevolnostem a střevním zánětům. Povzbuzuje srdeční činnost a eliminuje vrásky.
Žvýkání hřebíčku vám zajistí svěží dech, podporuje dásně a funguje proti tvorbě zubnímu kazu.
Když ho nasypete do mističky, zažene mouchy a octomilky u vás doma.
Hmotnost: 125 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Používá se do sladkých a slaných pokrmů, kompotů, sirupů, omáček,
perníku, různých druhů sušenek, dezertů a pečiva.
Přidáváme ho také do svařeného vína nebo punče.
Hodí se ke zvěřině, do zelí, k červené řepě nebo sladkým bramborům.
Působí dezinfekčně, antibakteriálně, močopudně, proti bolesti a také mírně znecitlivuje.
Pomáhá při rýmě, nevolnostem a střevním zánětům. Povzbuzuje srdeční činnost a eliminuje vrásky.
Žvýkání hřebíčku vám zajistí svěží dech, podporuje dásně a funguje proti tvorbě zubnímu kazu.
Když ho nasypete do mističky, zažene mouchy a octomilky u vás doma.
Hmotnost: 125 g