Chilli mleté Kotányi
Chilli je důležitou součástí kořenících směsí, past a omáček, jako například kari, tabasco či harissa.
Své jméno dalo mexicko-americkému jídlu chilli con carne.
Chilli dnes najdeme v různých podobách snad ve všech světových kuchyních.
Dodává ostrý tón celé řadě nejrůznějších pokrmů z masa i zeleniny,
polévkám, těstovinám, rýži a mnoha dalším.
Přidává se také do olejů a octů.
Hmotnost: 140 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Své jméno dalo mexicko-americkému jídlu chilli con carne.
Chilli dnes najdeme v různých podobách snad ve všech světových kuchyních.
Dodává ostrý tón celé řadě nejrůznějších pokrmů z masa i zeleniny,
polévkám, těstovinám, rýži a mnoha dalším.
Přidává se také do olejů a octů.
Hmotnost: 140 g