Tymián drhnutý Kotányi
Tymián je důležitou přísadou do Středomořských pokrmů.
Přidává se na jehněčí, zvěřinu, králíka a do drůbeže.
Také se používá do pečiva (i sladkého), při výrobě paštik, terin, klobás a na játra.
Vynikající je ve vegetariánských pokrmech, na lilky, papriky, rajčata, cukety,
cibule, brambory a další druhy zeleniny.
Hodí se ke kozím sýrům, do polévek, omáček, nakládaných okurek a oliv.
Bylinka má silně pronikavou vůni a kořeněnou, lehce nahořklou až kouřovou chuť,
která dodává chuť k octům a sezónním latinskoamerickým fazolovým pokrmům.
Hmotnost: 65 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Přidává se na jehněčí, zvěřinu, králíka a do drůbeže.
Také se používá do pečiva (i sladkého), při výrobě paštik, terin, klobás a na játra.
Vynikající je ve vegetariánských pokrmech, na lilky, papriky, rajčata, cukety,
cibule, brambory a další druhy zeleniny.
Hodí se ke kozím sýrům, do polévek, omáček, nakládaných okurek a oliv.
Bylinka má silně pronikavou vůni a kořeněnou, lehce nahořklou až kouřovou chuť,
která dodává chuť k octům a sezónním latinskoamerickým fazolovým pokrmům.
Hmotnost: 65 g