Rozmarýn krájený Kotányi
Silně aromatická, bylinná, pryskyřičná až lehce hořká chuť rozmarýnu
je typickou přísadou italské a jižní Francouzské kuchyně.
Používá se na polévky, omáčky a maso, zejména jehněčí, drůbeží, zvěřinu a vepřové.
Byliny se mísí dobře s česnekem a citronem a je báječný na ryby a k vegetariánským pokrmům,
jelikož se dobře kombinuje se všemi druhy zeleniny, jako je lilek, rajčata, cuketa a dýně.
Může být také přidán do luštěnin, hub a bramborových a těstovinových jídel.
Rozmarýn není citlivý na teplo a jeho chuť se lépe rozvine, pokud je vařený spolu s pokrmy.
Vzhledem k jeho intenzivní chuti by měl být používán šetrně.
Hmotnost: 120 g
kotanyicz
kotanyi_cz
je typickou přísadou italské a jižní Francouzské kuchyně.
Používá se na polévky, omáčky a maso, zejména jehněčí, drůbeží, zvěřinu a vepřové.
Byliny se mísí dobře s česnekem a citronem a je báječný na ryby a k vegetariánským pokrmům,
jelikož se dobře kombinuje se všemi druhy zeleniny, jako je lilek, rajčata, cuketa a dýně.
Může být také přidán do luštěnin, hub a bramborových a těstovinových jídel.
Rozmarýn není citlivý na teplo a jeho chuť se lépe rozvine, pokud je vařený spolu s pokrmy.
Vzhledem k jeho intenzivní chuti by měl být používán šetrně.
Hmotnost: 120 g