Bazalka drhnutá Kotányi
Bazalka je hlavní složka italského koření. Připravuje se z ní pesto alla Genovese.
Používá se na rajčata s mozzarellou, těstovinami a pizzou.
Bylina je také základní složkou francouzské směsi "Herbes de Provence".
Přidává se na zeleninu, do polévek a houbových pokrmů.
Báječně ladí s rybami, kraby, kuřecím masem, telecím, jehněčím, hovězím, do salátů a k vejcím.
Může být použita do bylinkového másla a ke studeným omáčkám a zálivkám.
Její vůně a chuť ozvláštní dezerty, ovocné sorbety, zmrzlinu a panna cottu.
Hmotnost: 180 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Používá se na rajčata s mozzarellou, těstovinami a pizzou.
Bylina je také základní složkou francouzské směsi "Herbes de Provence".
Přidává se na zeleninu, do polévek a houbových pokrmů.
Báječně ladí s rybami, kraby, kuřecím masem, telecím, jehněčím, hovězím, do salátů a k vejcím.
Může být použita do bylinkového másla a ke studeným omáčkám a zálivkám.
Její vůně a chuť ozvláštní dezerty, ovocné sorbety, zmrzlinu a panna cottu.
Hmotnost: 180 g